Sider

24.3.09

240309

I dag har jeg været i skole, bleget et par jeans og bage chokoladekage. Jeansne skal lige tørre, så får I et par billeder af dem, jeg er blevet ret tilfreds med resultatet!

I går var vi jo inde at se Slumdog Millionaire, det var en rigtig god film, jeg blev virkelig rørt over den. Hvis I endnu ikke har fået set den, så skynd jer! Den er helt sikkert den dyre biografbillet værd!

I weekenden skal jeg til 1 * 2 18 års fødselsdag. Først ved min veninde Gertrud og derefter ved Lou & Tanne. Fredag og lørdag = major tøjkrise.
Hvad havde du på til sidste fest, middag etc. - eller hvad regner du med at tage på til weekendens fornøjeligheder? Jeg kunne godt bruge noget inspiration!

4 kommentarer:

Anne Sofie sagde ...

Til sidste fest var jeg vist også selv i lidt af en tøjkrise. Det var også en 18-års, og det endte med en sort kjole som jeg vendte omvendt. I stedet for en dyb udskæring fortil, blev den meget mere fin og elegant. Jeg var heldig, at ryggen (som jeg så havde foran) havde super-fine detaljer, og jeg ved faktisk ikke, hvorfor jeg ikke har gjort det før, eftersom jeg ofte vender mine ting omvendt (specielt, hvis jeg er i pengemangel ;)). Folk spurgte endda, om jeg ikke havde fået ny kjole og gav komplimenter. Så et forslag kunne være at vende tingene på hovedet og på den måde prøve at tænke nyt. Man skal ikke være så bange for det, bare prøve det med næsten alt sit tøj. :) Jeg synes ofte, der dukker nye idéer op på denne måde, og jeg tror højest, jeg er blevet spurgt en eller to gange, om jeg ikke havde vendt min bluse/kjole forkert. ;)
Det kommer selvfølgelig an på, om du godt kan lide rygudskæringer, men det var i hvert fald et forslag. :)

Amalie Damkjaer sagde ...

Hej Anne Sofie!

Det var da en rigtig god idé, det havde jeg slet ikke tænkt på man kunne. Det bliver jo nærmest en hel ny garderobe jeg skal hjem at kigge i, tak for idéen! :D

Amalie

c. sagde ...

ah endnu en bliver bidt af slumhunden. :)
jeg har bare lyttet til soundtracket nonstop siden sidste uge hvor jeg så den<3

Amalie Damkjaer sagde ...

Åh ja, den er jo fantastisk.
Musikken var også så god, jeg må også se at få fat i soundtracket!

Amalie