Sider

22.5.09

DANSK Fashion Awards o9

200509. Det var virkelig en helt ubeskrivelig dag, det er svært at skrive og forklare, hvad der alt skete og hvordan det hele var.
Jeg kom med toget til København omkring 10, mødtes med en veninde og shoppede en smule, derefter mødtes jeg med min grandkusine, Katrine, og tog på den hyggeligste café i Sankt Peders Stræde. Kl. 14.30 mødtes jeg med Lou på Hovedbanegården og derfra gik vi ned på Glyptoteket.
Da vi kom derhen var de godt i gang med prøver og festsalen var ved at blive gjort klar.
Vi hjalp til med at dække borde og gjorde klar nede i garderoben. Kl. 17-17.30 kom pressen og fra kl. 18 af kom alle de fashionable gæster. Der blev taget en masse billeder, som kan ses rundt omkring på magasiners hjemmesider og som kommer i bladene i næse uge. Selve awarden startede kl. 19.00-19.30, hvor der blev serveret en tre retters menu og ind i mellem retterne, blev der uddelt awards. Under awarden sad Lou og jeg nede i garderoben og hyggede, guidede folk rundt i kælderen, gik op og så nogle awards blive uddelt og snakkede med nogle DANSK-folk.
Omkring 22 var awarden slut, og så var der cocktailparty, hvor der kom endnu flere gæster. Det sluttede kl. 2, hvor vi ryddede op i garderoben og gik over på Pressen, hvor der blev afhold DANSK Afterparty + I AM, hvor Jean Von Baden og bl.a. Ida Corr spillede.

Aldrig før har vi været så kendt med de kendte - set så mange celebs i de vildeste outfits. Der var de smukkeste kjoler og de vildeste sko. Det var en vildt fed aften, alle var så søde mod os. Afterpartyet var også vildt fedt, det var faktisk meget sjovt kun at kende få, istedet for at kende og vide hvem alle er. Så er det meget lettere at tage initiativ til at starte en samtale med en random person.

Alt i alt en vildt fed oplevelse, jeg håber ikke, det er sidste gang jeg attender sådan et event ;)

Aftens vindere.
Photobucket

Aftens outfit.
Photobucket
Photobucket
Photobucket

4 kommentarer:

ClaraBro sagde ...

Jeg er vild med den kjole der! Godt valg til sådan én aften :)

Amalie Damkjaer sagde ...

Tusind tak Clara :)

Sif Pumpkin T. Wagner sagde ...

Ja den er rigtig fin! hvor er den fra?

xo.

http://houseofpumpkin.blogspot.com/subi

Amalie Damkjaer sagde ...

Den er fra COS! :)