Sider

22.11.09

FRB; un homme, trois femmes, manger, boire, s'amuser, danser, rigoler!

I går holdte vi "Paris-reunion," desværre var vi ikke helt fuldtallige, men vi havde nu alligevel en sindsygt sjov aften.

Vi lavede lækre pizzaer
Photobucket

Gjorde os klar og tog billeder
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Spillede 1 til 100
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Lavede wannabe-mojito - det var fuldstændigt umuligt at skaffe mynte..
Photobucket

- Og tog i byen.

2 kommentarer:

Pernille sagde ...

Hey. Hvad er 1 til 100? Det ser spændende ud.. Og mangler altid nye drikspil. Hehe..
- Pernille

Amalie Damkjaer sagde ...

Hey Pernille.
Det er også rigtig sjovt :)

Uha nu skal jeg se om jeg kan huske, hvordan det præcist forløber ;)
Først stiller man glas frem til det antal personer der er, disse glas skal hele tiden fyldes op under spillet. Så de er drikkeklare. Glasset skal fyldes ½ eller ¼ - det kommer an på, hvad man vælger at hælde i – øl/sprut ;)
Man skal bruge x antal papirer, x antal blyanter og to terninger.

Det gælder om at slå 3, 7 eller 11.

1. deltager (A) starter med at slå, indtil A har fået 3, 7 eller 11, derefter skal A sende terningerne videre til B, som også skal slå 3, 7 eller 11. Imens B slår, skal A drikke glassets indhold og begynde at skrive tallene 1 til 100 – 1, 2, 3, 4.... Når B slår 3, 7 eller 11 skal B råbe STOP og sende terningerne videre, drikke og begynde at skrive og sådan fortsætter det. – Det er ikke altid, man når at skrive mere end 1 tal, hvis den næste person slå et af tallene i første forsøg.

Når så en af deltagerne er nået op til 100, skal vinderen give sit papir til en anden deltager, som skal rive et af tallene af papiret og give stumpen tilbage. Nu skal vinderen se om han/hun kan læse hvilket tal, der står på stumpen. – Man kommer til at skrive enormt sjusket, når det går så stærkt. Hvis vinderen kan det skal resten af bordet bunden – hvis ikke vinderen selv.

- Det er ikke så sjovt, hvis man går meget op i vinder/taber, men enormt sjovt, hvis man vil være fuld, det slår godt og hurtigt ;)

Håber du forstår det :)

Amalie