Sider

11.2.10

Stella og Modens korridorer

Hvis man nu ligesom jeg er stuck i provinsen/Fyn og ikke befinder sig i fashion paradise aka København, så vil jeg bare lige tippe om to programmer, der kommer i aften på DrK.

Det første er et portræt af Stella McCartney og det andet er første del af en ny serie, der hedder "Modens korridorer." I aftens afsnit er Malene Malling vært, "hun undersøger, hvorfor vi går klædt så ens, som vi gør, og hvordan tidens tendenser afspejles i vores tøjvalg."

Om Stella-programmet:
"Allerede i en alder af 31 år var designeren Stella McCartney på toppen af modeverdenen, og hun har modtaget både anerkendelse og kritik for sit opsigtsvækkende arbejde. I 2001 blev hun kåret som "årets designer" af top-modemagasinet Vogue, og siden har hun lanceret sine egne modebutikker i London og New York. Her tegnes et portræt af designeren dels via hendes egen videodagbog, og dels via interview med vennerne Madonna, Gwyneth Paltrow, Kate Moss, Liv Tyler og Stellas far, Paul McCartney."

Stellas Story : 20.30-21.25 & Modens Korridorer: 21.25-21.55

Citater er fra tvtid.dk

2 kommentarer:

Rikke sagde ...

Jeg kunne virkelig godt lide Stella dokumentaren, det er altid sjovt at komme lidt tættere på krative mennesker, og fordi det var hendes egne optagelser virkede det mere'oprigtigt' hvis man kan sige sådan.
Modens korridorer var .. tjah, så som så efter min mening

Amalie Damkjaer sagde ...

Ja, Stella dokumentaren var rigtig god. Ja det gjorde den, hun er bare så skøn Stella.

Helt enig, det var er meget mærkeligt program, det der "interview" med Malene Birger syntes jeg slet ikke fungerede og "hov, der kom Eva Kruse" Det var ikke specielt inspirerende..