Sider

10.7.08

My beauties

Ja.. I know, både Agathe , Carolina, Alma og mange andre bloggere ejer også disse sko. Så det virker lidt som et "jeg køber disse fordi alle de andre har dem"-køb.
MEN det er det ikke. For de er jo noget af det smukkeste, jeg nogensinde har set.
Da jeg så dem på Mallorca, tænkte jeg, lige meget om de er for små, store, for dyre what ever, så måtte jeg bare eje dem. - Og gudskelov for at de var der i min størrelse og var 20 Euro billigere end i DK, da Zara er spansk.

Hvornår jeg kommer til at have dem på, det ved jeg virkelig ikke.
For er det ikke lidt vildt for en pige på 179 cm., at gå med sko, som er hvertfald 10 cm. høje, eller hvad siger I? Jeg ville ønske, jeg kunne gå i heels hver eneste dag, jeg elsker det og så får man så pæne ben og en meget bedre holdning i dem, men det bliver nok aldrig en realitet.

____________________________________________________________________

Yes I know that there are many other bloggers, who own these heels. And I know it seems like a "I have bought these shoes because all they others have them"-buy. But it's not.
- They are just some of the most beautiful shoes I've ever seen.
When I saw them on Mallorca I thought, I have to buy these, no matter what. And they were actually 20 euros cheaper on Mallorca then here, because Zara is a Spanish brand.

When I'm going to wear them, hm, I have no idea. Cause isn't it kind of crazy for a girl, who already is about 5'8-5'9, to be wearing more than 3'9 in heels, what do you guys think?

I would love to walk in heels every single day. I love wearing them, you get much prettier legs and a much better position in them. But unfortunatly I don't think that ever is going to become a reality.

6 kommentarer:

Signe sagde ...

De er super flotte. Jeg fik fat i nogle der minder meget om dine, fra noget så uventet som Lloyds -jeg er rigtig glad for dem.

Jeg har dog samme skrupler som dig. Jeg er 178, og har næsten kun veninder der er under 165. Så jeg føler mig i forvejen høj, og når jeg så får hæle på, føler jeg mig som en giraf... Jeg bliver endda liiige en milimeter højere end min kæreste, når jeg har hæle på.

Jeg var meget optaget af det i gymnasiet, men jeg vil egentlig sige, at nu hvor jeg arbejder i en virksomhed hvor menneskerne er høje og lave, tykke og tynde, unge og gamle, så betyder det bare ikke ret meget at hende fra 5. sal er ret høj. Og privat ved jeg, at min kæreste synes, at det ser rigtig flot ud, og han er ligeglad om vi bliver lige høje. -så er jeg det også.

Man kan jo trøste sig med, at pigerne vi beundrer på catvalken, er samme højde, og det er jo flot!

Undskyld det blev lidt langt, men der var meget at sige... :-)

Anne sagde ...

For søren da... jeg har sukket efter de sko i månedsvis! Hvis jeg fandt et par i min størrelse ville jeg købe dem på stedet, men desværre blev de ret hurtigt udsolgt fra min lokale Zara (eller også havde de bare kun 4 par). Men altså, se f.eks. på Elin Kling, hun går da rundt i stiletter hele tiden, og hun har været model, så lidt høj må hun da være. Jeg synes, du skal få dem på med det samme, om ikke andet så derhjemme :) (Men jeg forstår nu godt din bekymring - jeg er selv kun 165 cm., og jeg føler mig nogle gange lidt ilde tilmode i høje hæle...)

Amalie Damkjaer sagde ...

Hey Signe.
Næsten alle mine veninder er også lavere end mig, så ja som du siger, så føler man sig i forvejen meget høj og så med et par høje hæle, er man som en giraf. ;)

Jeg tror, jeg vil prøve at tage mig sammen og 'breake' reglerne på gymnasiet og i hverdagen. Det er jo synd, hvis de bare står og samler støv.

Ja, det har du ret i, det havde jeg slet ikke tænkt på ;)

Hehe, det skal du ikke undskylde for, det er så dejligt at få sådan respons tilbage på et indlæg!

Amalie

Amalie Damkjaer sagde ...

Anne.
Ej, jeg skulle næsten have importeret nogle forskellige størrelse af dem med hjem, nu da de endda var billigere dernede ! ;)
- Det var også, sådan jeg havde det, da jeg så, de havde dem i min størrelse. Der vidste jeg bare at jeg SKULLE eje dem!
Ja, det er rigtig nok.
Jeg tager jeres opfordringer til store overvejelser og som jeg skrev før, hvis jeg tør ;) så 'breaker'
reglerne på sct. knuds og kommer i høje hæle til skolestart.

Jeg kan virkelig godt lide at gå i høje hæle, om jeg går pænt i dem, je ne sais pas ;) men en af de eneste grunde til, jeg ikke gør det er, jeg hader de der blikke man får, når man går i lille odense med andet tøj end leggings, en tiny-top og reebok.

Amalie

ClaraBro sagde ...

AMALIE!
fuck Odense. Den is der, dén skal brydes!
Det er virkelig kedeligt at folk er så bange for at skille sig ud her i lille Odense.

Jeg siger på med dem Giraf, du er smuk som du er :)

/clara

Amalie Damkjaer sagde ...

CLARA.
Det er også det, jeg er kommet frem til. Ja, og det skal den NU.
Præcis, det er så kedeligt.

Når jeg kommer hjem fra holiday, hvor jeg har samlet mod, så tager jeg dem på og bryder isen i downtown Odense !

Og tak i lige måde.
- Jeg håber, I havde en hyggelig aften i Eventyrhaven, ville gerne ha' været der!

Amalie