Sider

1.4.09

Ny mobil

Non relateret fashion indlæg:

Vs.


Hvilken mobil ville DU vælge?

7 kommentarer:

Hende der Astrid. sagde ...

Uden tvivl den sidste :)

ANNA sagde ...

Jeg har også haft kig på de to telefoner. Ville vælge Nokia'en. Min kæreste har købt den Samsung, lånte den i en weekend. Blev træt af den ret hurtigt pga. touchtastaturet. Korte sms'er er fint. Men det tager simpelthen for lang tid. Holder mig til det almindelige. + jeg synes den er super fed med det store tastatur. Tror selv jeg skal ha den :D

Anne Sofie sagde ...

Jeg aner ikke, hvad de kan, men ud fra designet at dømme, kan jeg bedst lide samsung'en. ;)

Maria sagde ...

Jeg har næsten lige købt Nokia E71'eren, som jeg er super glad for! Den minder meget om Blackberry i systemet og er bare rigtig nem og holdbar..

Kender en der har Samsung'en og tror faktisk hun synes den er ok, men hun er træt af den måde Samsung er opbygget på, men det er jo noget helt andet.

Vil sige, at hvis ikke jeg havde valgt Nokia E71, så havde jeg nok valgt en Iphone istedet. Når det nu skal være touch så er Iphon'en altså bare bedst! :)

Anonym sagde ...

samsung! Helt klart!

Amalie Damkjaer sagde ...

Tusind tak for alle kommentarene!

Jeg tog ud i en mobilforretning i dag og stod med dem begge i hånden. Det bliver samsungen, nokias indhold tiltalte mig ikke rigtigt, nu håber jeg bare ikke, jeg bliver træt at af det er en touch :)

Amalie

Line sagde ...

Jeg ville vælge nokia'n, normalt er jeg ikke til nokia, men med touchscream, så blir den nemt ridset, fedtet og alt sådan noget, og så ser nokia tlf ret fed ud, ret fashionabelt

/Line
http://www.roemarken.blogspot.com/