Sider

25.7.09

Et fint par fra Reykjavik.

Photobucket

Fredag aften, hvor jeg gik rundt i downtown Reykjavik, så jeg dette fine par. Jeg gik hen til dem og spurgte om jeg måtte tage et billede af dem, så viser det sig at fyren er vokset op i Vestjylland, og at de begge kunne tale dansk. De var så søde, vi stod og snakkede i et stykke tid og de inviterede mig med til en fest, de skulle til, men grandparents og sis sad der hjemme, så jeg måtte desværre takke nej. Men hvor var det en god oplevelse.

5 kommentarer:

Anne Sofie sagde ...

Ej, hvor dejligt, og hvor er de dog fine!
Ps. Jeg vil forsøge ikke at lyde stalker-agtig, men jeg tror måske, jeg gik forbi dig på Roskilde omkring bycenteret i øst? Det var kun et kort øjeblik, så jeg nåede ikke at opfatte, om det var dig, før du/en anden var gået forbi. En skam, hvis det nu var dig, det kunne have været sjovt at snakke. :)

Amalie Damkjaer sagde ...

Det kan sagtens passe, vi boede i L lige ved Port 7 og vores boys' camp lå på modsatte side af bycenteret, så vi gik meget frem og tilbage lige der. Ja, det var da ærgerligt, det kunne være rigtig sjovt!

Det kunne nu være hyggeligt engang at mødes nogle af de "unge" bloggere, og få snakket lidt bloggeri, mode etc. :)

Anne Sofie sagde ...

Skægt. :) (så var det jo nok dig)

Ja, jeg har faktisk tænkt lidt over, hvor sjovt vi kunne have det, os "unge" bloggere (tror godt jeg forstår, hvad du mener :)), især, fordi det virker som om, vi har mange ting til fælles og kan se glæden ved små ting. :)
Men det er også lidt (ok, meget) skræmmende, synes jeg. Det med at skulle mødes, når man nu har gemt sig bag en skærm og tror man har en god idé om, hvem de andre bloggere er, men alligevel ikke kender dem på nogen måde. :) Men måske skulle man bare springe ud i det og mødes en dag, det behøver jo ikke være forpligtende.

(Nu kan jeg jo heller ikke ligefrem kalde mig blogger længere - måske vender jeg tilbage - så ved ikke, om jeg må være med i klubben, haha)

Men jo, det kunne være ret hyggeligt at mødes, hvis det kan lade sig gøre, tror jeg, jeg kom frem til. :) Er du egentlig i København til noget af alt det der fashion-week-halløj?

Amalie Damkjaer sagde ...

Ja præcis, det virker det som om :)
Enig, det er ret skræmmende, tænk hvis det billede man har dannet sig af personen slet ikke passer og man bare ikke kan sammen. Men det kunne nu være sjovt, præcis det behøver det slet ikke at være.

Haha, jeg håber nu du en gang vender tilbage!

Ja, det er jeg. Jeg kom i går og skal være her indtil d. 9 eller 10 :) Er du fra kbh egentlig?

Anne Sofie sagde ...

Lige præcis.

Hehe, mange tak. :)

Cool. Læste lige tilbage og kan se, at det var det med Vs. Det lyder virkelig fedt. Hvordan ser dit program så ud? Jeg tager til London i morgen med nogle veninder (yays), men er hjemme d. 6. august. Men jeg har lidt overvejet at tage ind til nogle af festlighederne, hvis jeg ikke er alt for ruineret og træt. Soundvenue holder bl.a. noget fashionweek-partywarty om fredagen som lyder ret fedt. Og ellers spiller Vinnie Who live om lørdagen på Dunkel som er et hyggeligt, lille og halvmørkt sted (som navnet antyder), tæt på Rådhuspladsen. De gange jeg har været der, har der været god stemning. :)

Nej, det er jeg ikke, eller jo, oprindeligt er jeg. Nu bor jeg en halv time med tog derfra og har gjort det i over 10 år. Men jeg får ofte abstinenser, hvis jeg ikke tilbringer tid i København. :)