Sider

3.7.09

I love roskilde.

Kl. 20.40 lørdag havde vi lige snakket om, at nu skulle vi planlægge hvad vi skulle gøre, når hegnet skulle væltes, 5 minutter senere rejser hele køen sig og lige pludselig stormer de ind over hegnet. Lou, Tanne og jeg panikkede nærmest, Tanne og Lou greb to telte og løb ind og jeg blev ved al bagagen. Det var så sygt, jeg har aldrig oplevet sådan et adrenalin-rush før. The girls fik taget en vildt god plads i L aka the place to be. Der er larm 24/7 og det er fantastisk. Søndag, mandag, tirsdag og onsdag er gået med chill, øl, sol, badning i søen, mad, boys, kolde bade og alt hvad roskilde indebærer. I går startede musikken og vi fik hørt Lucy Love, Kanye West og Trentemøller. Til Kanye stod vi i kø i to timer for at komme i pitten, så vi kom til at stå 3 meter fra ham. Det var så fedt, en af de bedste koncerter nogensinde.

I dag læste vi lige to andmeldelser af koncerten, og vi kunne ikke være mere uenige. Kong Kanye styrede showet, fik publikum med lige fra starten og var blod, sved og tårer værd!

Til Trentemøller mødtes jeg med nogle andre venner. Vi stod lige i midten af det hele, og det var så nice, det føltes som om man var på en kæmpe club, alle dansede og havde det så fedt. Da Moan blev spillet var både Peter Sommer, Mikael Simpson og Ane Trolle på scenen, crazy.

I dag har vi hørt Mike Sheridan og Fleet Foxes og Glasvegas på afstand. Og til aften står den på Oasis, Grace Jones og Röyksopp, det bliver en god aften.

Vi er syv piger, der bor i lejr sammen, og det er nok den hyggeligste og mest rene lejr på Roskilde. Vi er lidt en sammensat folk af forskellige årgange fra Sct. Knuds, men vi har det rigtig sjovt sammen. Vi har to boys camps på hver side, en temafest-lejr, der i alle varm-up dagene har holdt forskellige tema-fester bl.a. tequila, cuba og western. På modsatte side bor vestjyderne, hvis yndlings ord er FIIIISSE og hygger sig med lidt forskellige euforiserende stoffer, men ellers er de meget søde.

På grund af den hedende varme bliver der svedt utroligt meget og mit tøj er efterhånden blevet ret tilfældigt. De sidste to dage har vi haft mascara på for første gang i løbet af Roskilde, man føler sig helt dullet op, og det er efterhånden en joke det med makeup, sådan noget pjat.

Jeg håber, I har det godt i sommervarmen, vi regner med at tage hjem søndag nat, så mandag er jeg klar igen med nye opdateringer.


Am & Lou.

Ingen kommentarer: