Sider

31.7.09

I am in Copenhagen.

Siden tirsdag har jeg været i København, hvor tiden er brugt sammen med veninder og med lidt arbejde for Vs. Magazine og Style Counsel. I næste uge hvor der er modeuge skal jeg hjælpe til ved de før nævnte steder til forskellige events etc. Det glæder jeg mig rigtig meget til. I morgen kommer Tanne og Kat til København og mandag Lou, det er sjovt at bo alene, men det bliver nu rart med nogle Odense veninder i byen!

5 kommentarer:

kathrine Luna sagde ...

Hej Amalie. velkommen til kbh :D. Din blog er en blandt andre, som jeg har kigget lidt i på det seneste og interesserer mig også en del for mode. Lyder super spændende at du hjælper til ved modeugen, men tænkte på; hvordan er du kommet 'indenfor' ?:D ..
- Kathrine Luna ;)

Amalie Damkjaer sagde ...

Hey Kathrine!
Går det godt? :)
Fedt du kender til min lille blog!
Jeg glæder mig også så meget til at hjælpe i næste uge, ved både Vs. og Style Counsel har jeg bare skrevet en mail til dem og spurgt om de mon kunne bruge en hjælpende hånd. Vs. skrev jeg til i vinterferien og S.C da de afholdte årets Dansk Fashion Awards, hvor jeg stod i garderoben. :)

Amalie.

kathrine sagde ...

Det lyder jo simpelt og lige til. jeg må prøve mig frem :). Det går ellers super godt ja :D .

Anonym sagde ...

Hej Amalie. Kiggede lige på din blog, og den ser super fed ud! Jeg håber det går godt på Vs. og Style Counsel, som lyder rigtig spændende :)
Kh Nanna (fra ballet)

Amalie Damkjaer sagde ...

Hej Nanna!
Tusind tak, det er jeg glad for du synes :)
Det gik godt, det var virkelig spændende og forhåbentlig ikke sidste gang ;)

Kh
Amalie